Voeding – Dierenartsenpraktijk Het Centrum – Pijnacker

Dierenartsenpraktijk Het Centrum

Voeding

Binnen onze praktijk houden wij ons niet alleen bezig met het beter maken van zieke dieren, maar ook is één van onze doelstellingen het voorkomen dat uw dier ziek wordt en op verschillende manieren te zorgen voor een lang en gelukkig leven.

Aan de basis van een gezond en lang leven staat een goede voeding. Dit is voor uw huisdier niet anders dan voor ons zelf.

U kunt bij ons terecht voor een goed onderbouwd advies over de voeding van uw huisdier.

Wij verkopen de medische diëten van Royal Canin, Hill’s en Trovet. Omdat er tegenwoordig al een overdaad aan niet- medische diëten in de dierenwinkels verkrijgbaar is, hebben wij de gezondheidsvoedingen van deze merken niet standaard op voorraad. U kunt ze wel bij ons bestellen.

Omdat veel van onze klanten geen brok maar vers vlees voeren en wij u graag een voeding adviseren waarvan wij denken dat die écht gezond is in plaats van het verkooppraatje van de fabrikant klakkeloos te volgen, hebben wij ons in dit onderwerp grondig verdiept. Onze dierenarts Marike Stooker heeft in 2019 het diploma ‘Voedingsdeskundige voor de Hond’ behaald en is druk bezig met aanvullend het diploma ‘Orthomoleculair Therapeut voor de Hond’. Voeding is de basis van een goede gezondheid en door het volgen van dergelijke nascholing kunt u met alle vragen over voeding en nuttige supplementen bij ons terecht.

Wij kiezen waar het gaat om goede voeding niet specifiek voor brokken of voor verse producten zoals KVV, maar hebben de overtuiging dat er meerdere mogelijkheden zijn om je dier zo gezond mogelijk te voeren en dat ieder dier zijn/haar eigen advies verdient.

Heeft u vragen of opmerkingen over voeding, dan houden wij ons van harte aanbevolen. U kunt ons hiervoor eventueel ook via de mail benaderen.