Team – Dierenartsenpraktijk Het Centrum – Pijnacker

Dierenartsenpraktijk Het Centrum

Team

Ons doel is te werken met een team dat het naar zijn zin heeft. Wij geloven dat mensen die plezier hebben in hun werk, dat werk op een goede manier met hun overige bezigheden kunnen combineren en zich kunnen ontwikkelen in de richtingen die zij graag willen, dat werk vele malen beter doen dan mensen die het niet naar hun zin hebben. Dierenliefde en een gedegen vakkennis zijn uiteraard de pijlers van een goede praktijk, maar een goede onderlinge sfeer en plezier in je werk zijn dat voor ons net zo. Het is voor ons belangrijk om diergeneeskundige zorg op een hoog niveau te leveren, maar daarbij zijn meedoen aan de nieuwste snufjes voor ons minder belangrijk dan aandacht voor mens en dier.

Inmiddels is het team zeer goed op elkaar ingespeeld geraakt en denken wij aardig aan onze doelstelling te voldoen.

Teamspelers

Eigenaar van de praktijk is dierenarts Marike Stooker-de Boer. Marike studeerde in 1999 af en werkte een paar jaar in een kleine huisdieren kliniek in Purmerend en vervolgens langdurig in een gemengde praktijk in Landsmeer. In deze laatste praktijk kon zij zich ontwikkelen tot een allround kleine huisdierenarts met een voorkeur voor bijzondere dieren en de allerkleinsten. Het beginnen van een eigen praktijk was een logisch vervolg en met de overname van Het Centrum in 2009 een feit.

De afgelopen jaren bent u als tweede dierenarts een aantal verschillende dames tegengekomen die allen om verschillende redenen weer zijn vertrokken. Wij zijn zeer verheugd te kunnen vertellen dat per 1 juni onze nieuwe collega dierenarts Hester Massop is begonnen. Hester is in 2009 in Gent afgestudeerd en heeft niet alleen in Nederland, maar ook 4 jaar in het Verenigd Koninkrijk en 6 jaar in Nieuw-Zeeland gewerkt. Ze heeft in Gezelschapsdieren, Gemengde en Paardenpraktijken gewerkt en is daarmee een meer dan allround collega. In 2020 is ze met man en dochter van toen 7 weken naar Nederland terug verhuisd om dichter bij haar familie te zijn. Hester heeft in 2019 haar certificaat voor Acupunctuur voor Dieren (IVAS) behaald en is aangesloten bij de SNVA. Hierdoor wordt een acunpunctuur behandeling door de meeste verzekeringen gedekt. We hebben hiermee niet alleen een fijne nieuwe collega gevonden, maar ook  het aanbod en de kwaliteit van onze zorg kunnen verbeteren.

Onze vaste assistentes Patricia van Wingerde, Lisa van der Meer, Amber Stooker en Ilse van Beek kunt u achter de balie aantreffen. Ook hebben wij van tijd tot tijd stagiares die wij alle kneepjes van het vak bijbrengen.

Door het regelmatig volgen van nascholing en het samenwerken met de beste specialisten kunnen wij u zorg op maat leveren. Voor problemen die wij zelf niet kunnen oplossen sturen wij u indien nodig door naar andere praktijken. Hierbij selecteren wij voor u praktijken waar u op zo kort mogelijke termijn terecht kunt, men zeer hoogwaardige zorg levert, men prettig in de omgang met mens en dier is en waar men ook -niet geheel onbelangrijk- goed met ons over de gang van zaken communiceert.

Eigenaren

Uiteraard bent u, als eigenaar, ook een essentiële factor in goede zorg voor onze patiëntjes. Ons streven is om samen met u uw huisdier op een zo prettig mogelijke manier zo oud mogelijk te laten worden. We denken graag mee over praktische zaken. Heeft u vragen over de zorg voor uw huisdier of wilt u graag een keer overleggen over hoe het nóg beter kan dan houden wij ons vriendelijk aanbevolen!