HuisdierenZorgPlan – Dierenartsenpraktijk Het Centrum – Pijnacker

Dierenartsenpraktijk Het Centrum

HuisdierenZorgPlan

Vanaf 1 November 2015 zijn wij gestart met een Huisdieren Zorg Plan. Al langere tijd een groot succes!

Dit plan is bedoeld voor mensen die de vaste jaarlijkse kosten voor een huisdier graag willen spreiden tot een kleiner maandelijks bedrag.

Natuurlijk kunt u uw huisdier goedkoop laten enten door dr. Woof en uw vlooien en wormmiddelen kunt u op allerlei plaatsen ook meenemen. Vaak is goedkoop op termijn echter duurkoop. Voor wie de zorg voor zijn/haar huisdier écht serieus neemt hebben wij dit plan ontwikkeld. In dit plan betaalt u maandelijks een bedrag tussen de €12,50 en de €19,50 afhankelijk van welk soort huisdier en hoe groot het is. Hier mee zijn de kosten voor een enting plus 2 keer per jaar een gezondheidscheck, het hele jaar vlo en wormvrij en 10% korting op ons hele assortiment gedekt.

Wij helpen u herinneren wanneer het weer tijd is voor nieuwe worm en vlooienbehandelingen en wij zorgen dat u de beste en veiligste middelen krijgt die op dat moment op de markt zijn. Zo weet u heel zeker dat uw dier op tijd behandeld wordt, het middel ook daadwerkelijk werkt en bovendien dat u een veilig middel heeft. Door regelmatiger gezondheidschecks hopen wij vervelende aandoeningen te voorkomen  dan wel sneller op te sporen en de gevolgen tot een minimum te kunnen beperken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze assistentes, zij kunnen u alles vertellen over een plan dat geschikt is voor u.

Publicatiedatum: 27-09-2021


Terug naar overzicht